Politica de retur

CUM POT EFECTUA UN RETUR?

Aveti intotdeauna dreptul de a anula comanda in termen de cel mult 14 zile de la primirea coletului fara invocarea vreunui motiv. Conform prevederilor legale in vigoare, cheltuielile de returnare cad in sarcina clientului.

Procedura de returnare este foarte simpla. Va rugam sa aveti in vedere ca NU putem prelua cereri de returnare telefonic si este OBLIGATORIU sa urmati acest pas in scris. Astfel nu vor exista nelamuriri din partea niciuneia dintre partile implicate si transparenta este la cele mai inalte cote.

Dacă doriti sa returnați ceva, vă rugam să utilizati urmatorii pasi:

  1. Primul pas este sa ne trimiti un e-mail la adresa: contact@italianfashion.ro, in care sa ne comunicati numele si motivul returului. Sau daca va este mai usor, ne puteti scrie pe Whatsapp la numarul: 0726894462.
  2. Este necesar sa trimiteti coletul la sediul firmei noastre, la adresa specificata pe AWB.
  3. Introduceti articolul/articolele pe care doriti sa le returnati in plicul/cutia in care a ajuns comanda dumneavoastra.
  4. In interiorul coletului trebuie sa atasati CONTUL IBAN si NUMELE BENEFICIARULUI contului in care doriti sa va restituim suma.
  5. Dupa primirea coletului, echipa noastra va examina articolul/articolele si daca va considera ca este totul in regula, rambursarea banilor se face in contul IBAN desemnat de catre dumneavoastra in maxim 7 zile lucratoare. Facem eforturi considerabile si de cele mai multe ori reusim sa facem transferul in aceeasi zi.

Atentie!!!

Articolul la care doriti sa renuntati trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat (va rugam sa trimiteti produsul in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile acestuia si cu etichetele intacte). Produsul nu trebuie purtat, sa prezinte urme de folosire, pete sau mirosuri. In cazul in care produsul returnat prezinta urme de folosire, pete, mirosuri si/sau nu contine toate accesoriile si etichetele intacte, The Italian Fashion isi rezerva dreptul de a refuza cererea de retur.

Costul de transport al produsului returnat este responsabilitatea cumparatorului . Nu acceptam colete expediate prin Posta Romana sau colete cu ramburs. Orice colet transmis cu ramburs va fi returnat fara nici o notificare .

Nu avem posibilitatea sa va returnam banii in NUMERAR si nici nu avem posibilitatea sa restituim banii prin curier.