Termeni si conditii

1. Cine suntem?

Compania care administrează site-ul https://italianfashion.ro , denumit în continuare Site-ul, este IEFTINEL STORE S.R.L., cu sediul social în Com. Jiana, Sat Jiana, Nr. 277, jud. Mehedinti, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr.J25/246/2019  și având Cod Unic de Înregistrare 40723147.

Pentru comenzile plasate de către dvs. în magazinul online Ieftinel Store S.R.L. (denumit în continuare „The Italian Fashion”) sunt valabili următorii termeni și următoarele condiții („Termeni și condiții”), în forma lor publicată și în vigoare la momentul confirmării comenzii. The Italian Fashion își rezervă dreptul de a schimba, modifica și/sau retrage în tot sau în parte termenii, condițiile sau prețurile produselor prin postare pe site fără nicio altă înștiințare și fără a a produce efecte asupra comenzilor confirmate anterior producerii modificărilor.

Utlilizarea site-ului implică să citiți cu atenție această secțiune, precum și secțiunea Politica de confidențialitate. Daca nu sunteți de acord cu oricare dintre termenii sau condițiile prezente sau cu Politica de Confidențialitate, vă rugăm să nu folosiți site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați site-ul, vom considera că ați acceptat și că sunteți de acord să respectați termenii și condițiile, precum și Politica de Confidențialitate prezentate în cadrul acestei secțiuni.

2. Utilizarea site-ului The Italian Fashion

Pentru a plasa comenzi pe site-ul The Italian Fashion trebuie să aveți un cont activ. În vederea creării contului de utilizator, dvs. sunteți de acord să furnizați informații corecte, actuale și complete despre dvs. Sunteți responsabil de păstrarea în siguranță a parolei de acces la contul de utilizator, orice activitate desfășurată sub numele dvs. de utilizator fiind integral în responsabilitatea dvs. (ex. comenzi plasate de pe contul dvs., abonări la Newsletter etc.). În cazul în care pierdeți parola sau constatați orice fel de activitate neautorizată sub numele dvs. de utilizator, aveți obligația de a înștiința de îndată The Italian Fashion la adresa de e-mail: office@theitalianfashion.

Noi nu suntem răspunzători pentru eventualele prejudicii sau neplăceri provocate consumatorilor cauzate exclusiv prin faptele acestora, cum ar fi (dar fără a ne limita la): cazul înstrăinării parolei sau a contului de utilizator, a furnizării de informații incorecte sau incomplete, a plasării de comenzi eronate (ex. cantitate sau produs greșit).

3. Încheierea contractului

Toate informațiile de pe site au scop informativ, ele nefăcând obiectul unui contract comercial, până în momentul confirmării unei comenzi. După plasarea comenzii pe site, vă vom transmite un e-mail de înștiințare referitor la recepția comenzii dvs.

The Italian Fashion își rezervă dreptul de a refuza preluarea comenzilor provenite de la clienți care furnizează date eronate sau incomplete de identificare sau care refuză nejustificat preluarea coletelor de la curier. În cazul returilor repetate sau atunci când se consideră că acțiunile utilizatorului/cumparatorului au fost făcute cu rea-credință, noi ne rezervăm dreptul a refuza returul și/sau comenzi ulterioare din partea acelui utilizator/cumpărător și să solicite daune-interese acestuia în conformitate cu legislația în vigoare.

4. Confidentialitate

The Italian Fashion va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.
Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.
Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului https://italianfashion.ro, nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

5. Prețuri

Prețurile noastre sunt exprimate în LEI și includ TVA care este obligatoriu.
Prețurile produselor din secțiunea SALE sunt valabile numai pe durata anunțată a promoției, urmând ca la finalul acesteia, produsele ce râmân în stoc să fie vândute la preț întreg. Facem eforturi pentru a ne asigura că prețurile afișate pe site sunt corecte, însă, din cauza unor erori sau disfuncționalități tehnice, pot exista situații în care prețul afișat să nu fie cel corespunzător. Dacă apar erori și unele produse sunt postate cu un preț greșit, veți fi contactat și veți avea opțiunea de confirmare a comenzii la prețul corect sau de anulare a acesteia. Dacă nu veți putea fi contactat, comanda va fi considerată anulată și se va recurge la procedura de restituire a sumei plătite. Nu ne obligăm să onorăm comenzi ce au ca obiect produse al căror preț este greșit, iar greșeala este sesizabilă (prețul este derizoriu), prețul expus neîncadrându-se în grila noastră obișnuită de prețuri. Ne rezervăm dreptul de a schimba prețul produselor postate pe site în orice moment și fără vreo altă notificare prealabilă, cu excepția produselor care fac obiectul unei comenzi confirmate anterior.

6. Costuri de Expediere

Costul livrării pentru comanda dumneavoastră plasată pe https://italianfashion.ro/ este de 15 lei, sau gratuit pentru comenzile de minim 200 lei.

7. Plata

Plata se poate efectua în numerar la livrare, online pe site prin intermediul Stripe, sau prin intermediul cardului de credit / debit (MasterCard și Visa). Nu vor fi aplicate reduceri pentru plata promptă în numerar. Ne rezervăm dreptul de a oferi metode de plată specifice numai pentru livrarea solicitată, de exemplu, numai metode pentru a ne asigura riscul de credit.
 
Plata prin card de credit
Plătiți imediat în timpul procesului de comandă, introducând datele cardului dumneavoastră de credit.
 
Plata în numerar la livrare
Plata pentru bunuri se va face în numerar la livrarea coletului, achitand suma indicată pe awb.
 

8. Garanție

În cazul în care bunurile livrate prezintă defecte materiale evidente sau de fabricație, inclusiv defecte survenite în urma expedierii, vă rugăm să vă adresați imediat către noi sau către angajatul transportatorului care livrează bunurile. Cu toate acestea, omisiunea de a adresa o plângere nu are consecințe asupra drepturilor dumneavoastră legale. Pentru toate defectele bunurilor achiziționate care apar în perioada de garanție legală, aveți opțiunea de a solicita aducerea bunurilor la conformitate, eliminarea defecțiunilor / o nouă livrare și – în cazul în care sunt îndeplinite cerințele legale – alte cereri de reducere a prețului sau de retragere din contract și, în situația daunelor-interese, inclusiv recuperarea daunelor și rambursarea cheltuielilor dumneavoastră.

9. Retur

14 ZILE RETUR 

Cum returnezi?

Daca doriți sa returnați o comanda sau un produs, aveți la dispoziție ca si modalitate ridicarea de catre un curier (exclus Posta Romana). Termenul pentru retur este de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului si ca produsele trebuie sa indeplineasca cateva conditii. Rambursarea se face prin transfer bancar. Pentru aceasta, avem nevoie ca in interiorul coletului sa atasati CONTUL IBAN si NUMELE BENEFICIARULUI contului in care doriti sa va restituim suma. Returnarea banilor se face rapid, in termen de maxim 7 zile lucratoare de la ridicarea coletului. E important ca dvs. sa returnați produsul pe care nu il mai doriti in aceeasi stare in care a fost livrat. Asta inseamna: nepurtat,cu eticheta inca atasata, fara pete, fara urme de uzura sau rupturi, inclusiv cu accesorii sau cutie.

 
10. Excluderea răspunderii pentru linkuri internet ale terților:

Pe paginile noastre, folosim link-uri internet pentru a face trimiteri către alte pagini de internet. Pentru toate aceste link-uri internet, este valabil faptul că: Declarăm în mod expres că nu avem nicio influență asupra stilului și conținutului paginilor legate. Astfel, ne distanțăm în mod expres față de întreg conținutul de pe toate paginile legate aparținând unor terțe părți și nu ne însușim aceste conținuturi ca fiind ale noastre. Această declarație se va aplica tuturor link-urilor internet afișate și pentru tot conținutul paginilor către care se fac legăturile.

11. Forța majora și cazul fortuit

Forţa majoră exclude răspunderea pentru neexecutarea la termen şi/sau în mod corespunzător a oricăror obligaţii contractuale. Cauzele ce vor împiedica executarea termen şi/sau în mod corespunzător a oricăror obligaţii contractuale vor fi aduse la cunoştinţa celeilalte părţi imedit şi în mod complet.

Partea ce va invoca evenimentul de forţă majora va lua orice măsuri disponibile înspre limitarea consecinţelor acestuia, fiind exonerată de obligaţiile sale doar în cazul în care este împiedicată să-ţi îndeplinească obligaţiile la bun sfârşit.

Invocarea forţei majore va implica dovada imposibilităţii executării obligaţiilor în termen de 30 de zile de la data producerii evenimentului.

Dacă în termen de 15 zile de la data producerii lui, evenimentul de forţă majoră nu încetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părţi încetarea de plin drept a acestui contract fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

12. Litigii

Documentul a fost redactat în conformitate cu legislaţia română, ce va opera inclusiv în interpretarea Termenilor şi condiţiilor.

Nulitatea sau invalabilitatea uneia dintre prevederile acestui document nu va emana asupra nulității întregului document numit Termeni şi condiţii.

Orice dispută apărută între Utilizator şi Vanzator (The Italian Fashion) cu referire la prezentul document se rezolvă pe cale amiabilă. Dacă aceasta nu va fi posibilă, părţile se vor prezenta spre soluţionarea cauzei în instanţă, în conformitate cu legislaţia română.

Vanzatorul (The Italian Fashion) este exclus de orice răspundere pentru pierderi, costuri, procese, pretenţii sau cheltuieli în situaţia în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor şi condiţiilor.